Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Maitake (Bokrosgomba) - Gyógygombák képes leírás - Gyógygombák.tlap.hu
részletek »

Maitake (Bokrosgomba) - Gyógygombák - Gyógygombák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogygombak.tlap.hu » Maitake (Bokrosgomba) - Gyógygombák
Keresés
Találatok száma - 10 db
A gomba segíthet a prosztata- és hólyagrák esetén

A gomba segíthet a prosztata- és hólyagrák esetén

Egy új tanulmány szerint egy Kínában és Japánban gyakori gombafajta a Maitake, segíthet legyőzni a hólyag- és prosztatarákot. A maitake gomba akár 75 %-kal is zsugoríthatja a daganatokat, így akár új kezelési módszer is kialakítható a felhasználásával.

Aurum Esca Gyógygombák

Aurum Esca Gyógygombák

Az egészség megőrzésében és a különböző betegségekből történő felépülésben grandiózus segítséget nyújt a gyógyító gomba. A kortárs orvostudomány örömest használja a több ezer éves népi gyógyítást. A gyógygombák hatóanyagairól számottevő kutatás nyilatkozik elismerően. Az új bizonyítékok miatt egyre népszerűbb a gyógygomba fogyasztása. Az Aurum Esca a gyógygombák fogyasztásának népszerűsítésére jött létre. Számos ismeretterjesztő cikk, orvosi beszámoló és vásárló ajánlása mellett a webáruházban gyógygomba is rendelhető.

Bokrosgombával a rák ellen

Bokrosgombával a rák ellen

Szerintük ez a gombafaj a rák ellenes harc egyik legfontosabb eleme lehet a jövőben. Az intézet által készített, British Journal of Urology-ban megjelent tanulmány szerint a maitake néven is ismert bokrosgomba (Grifola frondosa) kivonatát a már széles körben alkalmazott alfa-interferonnal kombinálták, így a kezelés alatt a rákos sejtek növekedését 75%-kal tudták gátolni.

Der Maitake

Der Maitake

Der Maitake Lexikon kann die Einlagerung von Fett im Gewebe vermindern und auf diese Weise die Gewichtsreduktion unterstützen. Zudem wirkt er antidiabetisch und senkt sanft den Blutdruck, sodass er ein wichtiger Helfer bei der Bekämpfung des Metabolischen Syndroms ist.

Fogyókúrához is!

Fogyókúrához is!

Világszerte elismert a Maitake (Bokrosgomba), amelynek fogyasztása a testzsírszázalék csökkenését idézi elő. A gomba teljes egészében használható fogyókúrás ételként, de nagyon finom étkezés céljából is.

Legismertebb gyógygomba

Legismertebb gyógygomba

Egy japán klinikai vizsgálatban (2003) a gomba un. D-töredéke gátolta az áttétképződést és javította bizonyos rákellenes immunsejtek (NK sejtek) aktivitását. Egy másik japán klinikai kísérletben (2002) a Bokrosgomba hatását előrehaladott II-IV. stádiumos rákbetegeken vizsgálták.

Maitake (Grifola Frondosa)

Maitake (Grifola Frondosa)

A maitake gyógygomba (grifola frondosa, bokrosgomba, 'táncoló gomba') Japánban és Észak-Amerika kelei részén őshonos. A maitake gyógygomba kivonattal, valamint a gombából kivont speciális poliszacharidokkal több kutatást is végeztek az elmúlt években.

Maitake a rák kezelésében

Maitake a rák kezelésében

Gyakran ismételt bölcsesség, hogy a betegségek jelentős része lelki eredetű. Ebben az összefüggésben a tudomány is megvizsgálta a betegségek kialakulását és lényegében igazolta azt, amit már népi bölcsességként mindenki tudott.

The Maitake

The Maitake

Other common name(s): maitake D-fraction, maitake, maitake extract, beta-glucan. Scientific/medical name(s): Grifola frondosa. Maitake is an edible mushroom from the species Grifola frondosa. Maitake D-fraction® is an extract of this large mushroom native to the mountains of northeastern Japan. The maitake mushroom is eaten as a food, and maitake-D fraction is marketed as a dietary supplement in the United States and Japan. The substance in the maitake mushroom is thought to be active in humans and is called beta-glucan.

Hirdetés
Története

Története

A maitake (Grifola frondosa) gyógygomba története, elterjedése, felhasználása, legfontosabb összetevői a legújabb kutatások alapján. A maitake (Grifola frondosa) gyógygomba története, elterjedése, felhasználása, legfontosabb összetevői a legújabb kutatások alapján.

Tuti menü